Siivous ja kodinhoitohinnasto


42€/tunti/työntekijä, sisältää alv 24%

33,87€/tunti/työntekijä, alv 0%


Perushinnoittelu arkipäivisin ma-pe klo 7.00-16.00. Tuntiveloitus lasketaan per työntekijä. Minimiveloitus on 2h/käynti.
Peruutukset ennalta sovituista palveluista, tulee tehdä kaksi (2) työpäivää ennen sovittua työpäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista, veloitamme hinnaston mukaisen minimiveloituksen 2 tuntia.
Veloitamme keskustan (yli 10km) ulkopuolelta kilometrikorvaukset  0.63€ /km                                      Työaikaan sisältyy 15 minuutin matka-aika asiakkaalle.

Siivous tehdään asiakkaan omilla välineillä ja aineilla.


* Arvonlisäverottomia tukipalveluja voi ostaa henkilö, joka iästä, heikkokuntoisuudesta tai sairaudesta johtuen, ei suoriudu tavanomaiseen arkielämään kuuluvista tehtävistä ja toiminnoista. Ostetuista palveluista voi tehdä lisäksi kotitalousvähennyksen 60%. Vähennys on 60 % työn osuudesta, kun työn on ostanut yritykseltä. Vähennyksen voi tehdä myös omille vanhemmille tai isovanhemmille ostetuista palveluista.


* Kotitalousvähennystä voit saada monista kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetyistä töistä. Kotitalousvähennys on 60% maksetuista arvonlisäverollisista sekä arvonlisäverottomista palveluista, omavastuun ollessa 100€
Vähennys on henkilökohtainen 3500 euroa/henkilö, kumpikin puoliso voi hyödyntää edun. Voitte siis saada puolisosi kanssa vähennystä yhteensä 7 000 euroa (vuoden 2023 töistä).